Ergonomski sic za bicikle

Standardni sicevi za bicikle mogu imati fatalne posljedice za vaše zdravlje.

Ergonomski sicevi za bicikle

Najudobniji Ergonomski sicevi za bicikle!! – Postojeći sicevi za bicikl, tijekom vožnje, pritišću područje prepona što nije podnošljivo za tijelo. Pretvrdi sicevi za bicikl izazivaju bol u trtičnoj kosti, dok premekani sicevi za bicikle stvaraju bol u području prepona. U našem trogodišnjem razvojnom razdoblju, uspješno smo razvili sic za bicikl poznat pod nazivom “sjedalo s očima”. Naš sic za bicikl je mekan i ne uzrokuje apsolutno nikakav pritisak na područje prepona.
Epohalno ergonomski sic za bicikl – Naše “Sjedalo s očima“, s dva odvojena sjedišta i niže postavljenim prednjim, omogućava vožnju na veće udaljenosti bez fizičke nelagode. Tijelo i tračnice koje imaju naši sicevi za bicikl su napravljeni od 100-postotnih ugljičnih vlakana i pojačane plastike koja je lagana i jako kruta.
Ergonomsko sic za bicikl pomaže da izbjegnete rizik od seksualne disfunkcije. – Standardna sicevi za bicikle mogu imati fatalne posljedice za vaše zdravlje. Prema anketi iz 1997. godine provedenoj od strane Američkog Urološkog udruženja u Bostonu, 4.2% muških biciklista je patilo od srednje do potpune erektilne disfunkcije, za razliku od 1.2% trkača. Dodatno, žene koje su često provodile puno sati u vožnji bicikla su iskusile “smanjeno seksualno zadovoljstvo” i kao što je slučaj kod muškaraca, bilo je prijavljeno da su i oni u riziku od smanjene seksualne funkcije.

EYES saddle - ergonomsko sjedalo za bicikl

"Sjedalo s očima" je pravo rješenje

Standardni sic za bicikl može imati fatalne posljedice za vaše zdravlje.
EYES saddle - ergonomsko sjedalo za bicikl

Najnovija tehnogolija

Sicevi za bicikle koje spriječavaju bol u stražnjici i u području prepona.
EYES saddle - ergonomsko sjedalo za bicikl

Zaboravite na bolni sic za bicikl

Naručite najudobniji sic za bicikl i uživajte u vožnji biciklom.