ZAŠTITA PRIVATNOSTI

U obliku često postavljanih pitanja (FAQ)

Prilikom kupnje, naručivanja ili registracije na ovoj stranici od vas će biti traženi podaci: ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail adresa.

Svaka informacija koju prikupimo može biti korištena za sljedeće :
• Personalizaciju vašeg iskustva na ovoj stranici
• Za poboljšanje funkcionalnosti same Internet stranice. Vaše mišljenje nam je iznimno važno.
• Za poboljšanje odnosa sa kupcima, jer nam je svaka informacija i vaše iskustvo s našom stranicom i Internet trgovinom.
• Za procesiranje transakcija, obrade narudžbi, slanje paketa i isporuku robe.
Vaše informacije bilo javne, bilo privatne se neće prodavati, prosljeđivati ili razmjenjivati sa trećim stranama bez obzira na možebitne razloge, ukoliko ne date svoj pristanak na to, a opravdano dijeljenje se odnosi na kurirske službe i poštanske usluge vezane uz isporuku kupljene robe.

Implementirali smo razne mjere zaštite vaših podataka na ovoj Internet stranici, vezano uz podatke koje ostavljate prilikom narudžbe, kupnje, unosa traženih podataka, pretplate na mailing liste i sl. Naš server je zaštićen nizom sigurnosnih alata, a same transakcije koje se obavljaju u našoj Internet trgovini se šalju preko SSL tehnologije enkripcije na naplatu ( PayPal ) te se podaci o vašim karticama i računima spremaju u posebnu, zaštićenu bazu podataka koja nije smještena na našem serveru.

DA. Kolačići ( eng. cookies ) su male datoteke koje naš server može spremiti na vaše računalo putem vašeg Internet preglednika, ukoliko to dopustite. Te datoteke omogućuju pamćenje vaših korisničkih podataka, a to nam pomaže kod poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva. Isto tako, koristimo kolačiće zbog pamćenja i procesiranja artikala u vašoj košarici, te kako bi zapamtili i razumjeli vaše preferencije prilikom ponovnog posjeta stranici ili trgovini.

Ne prodajemo, ne razmjenjujemo ili činimo dostupnim na bilo koji način vaše povjerljive informacije trećim stranama. To ne uključuje povjerljive treće strane, tj. naše pouzdane partnere koji za nas obavljaju poslove koji se tiču isporuke naručenih artikala, održavanja Internet stranice i trgovine, naših reklamnih kampanje i mailing lista. Svaka od tih strana garantira zaštitu vaših korisničkih podataka. Opravdane situacije u kojima se vaši podaci mogu podijeliti su u situacijama kada nam to nalaže zakon, kako bi proveli uvjete korištenja ove stranice ili za zaštitu sigurnosti kako naših podataka, imovine i života, tako i drugih korisnika. Doduše, informacije koje nisu osobne i ne identificiraju jasno korisnike, se mogu proslijediti trećim stranama u svrhu promocije, oglašavanja i sl.

U potpunosti slijedimo zahtjeve COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), ne prikupljamo informacije osoba mlađih od 13 godina starosti. Naša stranica, trgovina, usluge i proizvodi su namijenjeni osobama starijim od 13 godina.

 

Korištenjem ove Internet stranice i trgovine, pristajete na našu politiku zaštite privatnosti i podataka.

 

Ukoliko dođe do promjena u zaštiti privatnosti i podataka, obavijest o tome će biti dostupna putem ove Internet stranice, te će biti poslana na e-mail adrese korisnika.

 

Za sve upite vezane uz zaštitu privatnosti i podataka na ovoj Internet stranici i trgovini, obratite nam se na +38513097084 ili na našu e-mail adresu.